Coöperatieve Bordspellen

Hier vind je coöperatieve bordspellen waarbij je moet samenwerken. Hier vind je een aantal die niet mogen ontbreken in je assortiment.

De variatie is divers, en voor iedereen staat er een leuk coöperatieve spel tussen. Je speelt hierbij dus met elkaar om het spel te verslaan, in plaats van tegen elkaar om voor eigen glorie te gaan.

De Legenden van Andor
View More
De Legenden van Andor

Mocht je bekend zijn met de Lord of The Rings boeken of films dan heb je een goed beeld van de vibe van het spel. Je gezelschap kruipt namelijk ook in de huid van boogschutter, tovenaar, dwerg of krijger en zal moeten vechten tot het bittere eind.

Het Verboden Eiland
View More
Het Verboden Eiland

Het verboden eiland is een leuk gezelschapsspel dat te spelen is met 2 tot 4 spelers. Iedere speler neemt de rol van een avonturier aan met verschillende eigenschappen. Zo kun je bijvoorbeeld een helikopterpiloot of duiker zijn.

Pandemic
View More
Pandemic

In dit spel speel je samen met maximaal 3 andere teamgenoten als onderzoeker. Het doel is om het uitgebroken virus te bestrijden en de wereld te redden voordat het te laat is. Een veel relevanter onderwerp kan je nu niet bedenken!