Over ons

Welkom bij Bordspelletjes!

Ik ben Hoeke, Het woord "bordspel" is voor mij geïntroduceerd door een vriend (Stefan @rond_de_tafel), toen ik op vakantie was met mijn vrouw en kinderen in Frankrijk. Vanaf dat moment heb ik een ongelooflijke verzameling bordspellen opgebouwd die leuk, uitdagend, samenwerkend en opwindend zijn.
Lees meer

Mijn andere hobby's

Bordspellen spelen is één van mijn favoriete tijdverdrijf. Ik houdt van de sociale interactie, het kritisch denken en het concurrentievermogen van bordspellen, maar zonder de familievernietigende dynamiek van het "vriendelijke" spel van Monopoly.
Mijn favoriete hobby's zijn: reizen, het draaien van vinyl, spelletjes spelen, films en series en ik geniet volop van mijn vrouw en kinderen.

Mijn filosofie

Ik geloof dat social gaming een belangrijk aspect van ons leven is en dat wil ik graag met jullie delen. Het spelen van bordspellen is een geweldige manier om vrienden te maken en quality time door te brengen met je gezin. Mijn liefde voor bordspellen wil ik graag met jullie delen en hoop dat jullie deze hobby net als mij heel erg leuk gaan vinden en dat jullie dit ook weer gaan delen.